Φωτογραφίες από την Αντίπαρο

Χώρα σοκάκια της Αντιπάρου
Χώρα σοκάκια της Αντιπάρου

Αντίπαρος, ο εναλλακτικός και ροκ προορισμός των δεκαετιών 80’s και 90’s, είναι πλέον ένα προσιτό σε όλους κυκλαδονήσι (κάποιοι λένε πως έχει “κυριλέψει”, κάποιοι πως απλά είναι trendy ή όπως λέγαν και παλιότερα “In”) που έχει κερδίσει όμως το μεγάλο στοίχημα διατήρησης της παράδοσης της, μένοντας πιστή στους πιο χαλαρούς και ξεκούραστους ρυθμούς συγκριτικά με άλλα νησιά με πιο έντονη νυχτερινή ζωή και διασκέδαση.

Παραλία στο κάμπινγκ Αντιπάρου
Παραλία στο κάμπινγκ Αντιπάρου

Σε απόσταση αναπνοής από την Πάρο και το λιμάνι της Παροικιάς αποτελεί έναν εύκολα προσεγγίσιμο προορισμό με πανέμορφη Χώρα, μεγάλες παραλίες με κρυστάλλινα νερά (σε αυτό ευτυχώς δεν πρωτοτυπεί συγκριτικά με τα υπόλοιπα νησιά μας), ένα εντυπωσιακό υπόγειο σπήλαιο που δεν πρέπει να χάσετε καθώς και σημαντικότατα ευρήματα αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.

Μη ξεχάσετε να δοκιμάσετε τα φρέσκα θαλασσινά της και τα πεντανόστιμα πιάτα που προσφέρουν ταβέρνες και εστιατόρια για όλα τα βαλάντια.

Διαμονή στην Αντίπαρο

Αν και οι περισσότερες επιλογές διαμονής στην Αντίπαρο βρίσκονται στη Χώρα, αξίζει να κοιτάξετε και σε άλλα σημεία του νησιού αν επιθυμείτε πιο χαλαρή ατμόσφαιρα ή πιο άμεση πρόσβαση στις παραλίες. Όπως και να χει, οι αποστάσεις δεν είναι μεγάλες οπότε επιλέξτε κατάλυμα ανάλογα με τη διάθεση των διακοπών σας.

Booking.com

Φωτογραφίες από την Αντίπαρο

Χάρτης ΑντιπάρουΣχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *