Ανατολή ηλίου στο Πήλιο

Ανατολή ηλίου στο Πήλιο, από την πλευρά του Αιγαίου
Ανατολή ηλίου στο Πήλιο, από την πλευρά του Αιγαίου

Φωτογραφίες από την ανατολή ηλίου στο Πήλιο και συγκεκριμένα στη διαδρομή από Τσαγκαράδα προς Μηλιές και Βυζίτσα. Πρόκειται για την διαδρομή που έχει τις λιγότερες στροφές, συγκριτικά με την διαδρομή από τα Χάνια, και την προτιμούν οι περισσότεροι επισκέπτες που επιστρέφουν ή πηγαίνουν από τον Βόλο προς τα χωριά στην ανατολική, καταπράσινη και πανέμορφη πλευρά του Πηλίου.

βρείτε γρήγορα:

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν τέλη Οκτωβρίου του 2010 φεύγοντας από την Τσαγκαράδα με κατεύθυνση τα πανέμορφα χωριά Μηλιές, Βυζίτσα, Πινακάτες και Άγιος Λαυρέντιος. Το σημείο που σταμάτησα βρίσκεται μερικά λιόμετρα μετά την Τσαγκαράδα με θέα ακόμα το Αιγαίο πέλαγος και λίγο πριν κάνουμε την μεγάλη στροφή που πάει είτε προς Μηλιές είτε προς Παγασητικό κόλπο.

Ανατολή Πηλίου Αιγαίο
Ανατολή ηλίου στο Πήλιο, από την πλευρά του Αιγαίου

Σε κάποιες φωτογραφίες τα κενά στα σύννεφα ήταν πολλά αλλά μικρά βοηθώντας έτσι στη δημιουργία πέπλου ηλιαχτίδων ενώ άλλες στιγμές οι “τρύπες” ήταν λιγότερες αλλά μεγαλύτερες εστιάζοντας το πρωινό φως του ηλίου σε πολύ συγκεκριμένα σημεία πάνω στην “νυσταγμένη” ακόμα επιφάνεια της θάλασσας δίνοντας της ένα βαθύ πορτοκαλί και χρυσοκίτρινο χρώμα που με κράτησε για πάνω από ένα τέταρτο μαγεμένο από ένα ακόμα απρόσμενο δώρο του βουνού των κενταύρων.

Διαμονή στο μαγευτικό Πήλιο

Booking.com

Φωτογραφίες από την ανατολή του ηλίου στο Πήλιο

Διαδρομή Αθήνα Πήλιο
Η διαδρομή από την Αθήνα για το Πήλιο και τη Τσαγκαράδα, 370 χιλιόμετρα.

Χάρτης Πηλίου

Φωτογραφίες από την πανέμορφη Τσαγκαράδα στο Πήλιο

Μηλιές Πηλίου, Μαγνησία



Σχόλια

Μία απάντηση στο “Ανατολή ηλίου στο Πήλιο”

  1. keisy Avatar

    teliooooooooooo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *