Πετώντας πάνω από Πρέσπες και λίμνη Καστοριάς

Κατηγοριοποιημένα ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Λίμνη Καστοριάς
Η λίμνη της Καστοριάς από τα 30 χιλιάδες περίπου πόδια.

Δεκέμβριος 2012 και η πτήση πάνω απο την συννεφιασμένη Ευρώπη κάθε άλλο παρά ενδιαφέρουσα ήταν. Μέχρι που το αεροπλάνο πλησίασε για την είσοδο του στον Ελληνικό εναέριο χώρο. Τα σύννεφα έμειναν πίσω και άρχισε επιτέλους να φαίνεται το χιονισμένο και ανάγλυφο τοπίο της Μακεδονίας.

Οι δύο υπέροχες λίμνες Μικρή και Μεγάλη Πρέσπα περιτριγυρισμένες από πάλλευκους ορεινούς όγκους στις αρχές του χειμώνα διατηρούν την μοναδική ομορφιά τους ακόμα και από τα 10 χιλιάδες περίπου μέτρα υψόμετρο. Από το 1:45” του βίντεο θα προβάλει και η πόλη της Καστοριάς με την παραμυθένια λίμνη που φαίνεται να θέλει να πάρει το σχήμα καρδιάς και να αγκαλιάσει την πόλη αλλά και όσους μένουν εκεί η θέλουν να την επισκεφτούν.

Πρέσπες και λίμνη Καστοριάς

Το δεύτερο βίντεο ξεκινάει πάνω από την Λίμνη της Καστοριάς και εν συνεχεία φαίνονται τα εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Πτολεμαΐδα και η πόλη της Κοζάνης.
Προτείνουμε να δείτε και τα δύο βίντεο από τις Πρέσπες την λίμνη Καστοριάς και την Κοζάνη σε πλήρη οθόνη (full screen) και με ποιότητα υψηλής ευκρίνειας, τουλάχιστον 720p HD (high definition).

Πετώντας πάνω από Λίμνη Καστοριάς, Πτολεμαΐδα, Κοζάνη

Φωτογραφίες από Πρέσπες, λίμνη Καστοριάς και σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας

Χάρτης περιοχής

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *