Λίμνη Καστοριάς

Πετώντας πάνω από Πρέσπες και λίμνη Καστοριάς

Δεκέμβριος 2012 και η πτήση πάνω απο την συννεφιασμένη Ευρώπη κάθε άλλο παρά ενδιαφέρουσα ήταν. Μέχρι που το αεροπλάνο πλησίασε για την είσοδο του στον Ελληνικό εναέριο χώρο. Τα σύννεφα έμειναν πίσω και άρχισε επιτέλους να φαίνεται το χιονισμένο και ανάγλυφο τοπίο της Μακεδονίας. Οι δύο υπέροχες λίμνες Μικρή και Μεγάλη Πρέσπα περιτριγυρισμένες από πάλλευκους ορεινούς όγκους στις αρχές του χειμώνα διατηρούν την μοναδική ομορφιά τους ακόμα και από τα 10 χιλιάδες περίπου μέτρα υψόμετρο. Από το 1:45” του βίντεο θα προβάλει την πόλη και τη λίμνη της Καστοριάς (γνωστή και ως λίμνη Ορεστιάδας) που φαίνεται να θέλει να πάρει το σχήμα καρδιάς και να αγκαλιάσει την πόλη αλλά και όσους μένουν εκεί η θέλουν να την επισκεφτούν.

Πρέσπες και λίμνη Καστοριάς

Το δεύτερο βίντεο ξεκινάει πάνω από την Λίμνη της Καστοριάς και εν συνεχεία φαίνονται τα εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Πτολεμαΐδα και η πόλη της Κοζάνης.

Προτείνουμε να δείτε και τα δύο βίντεο σε πλήρη οθόνη (full screen) και με ποιότητα υψηλής ευκρίνειας, τουλάχιστον 720p HD (high definition).

Πετώντας πάνω από Λίμνη Καστοριάς, Πτολεμαΐδα, Κοζάνη

Φωτογραφίες από τις Πρέσπες και τη λίμνη Ορεστιάδας

Χάρτης περιοχής

Kastoria 521 00, Greece

Lake Prespa


Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *